Trabucco Spectrum XTD Dynamic Feeder

Zoek niet verder: de Trabucco Spectrum XTD Dynamic Feeder is jouw nieuwe favoriete feederhengel! Vanaf nu ontgaat zelfs de allerflauwste aanbeet je niet meer, door de drie extreem gevoelige meegeleverde lange carbon toppen, en heb je toch een uiterst krachtige backbone om zelfs de sterkste vissen van het viswater snel af te drillen! Door deze krachtige backbone is deze hengel ook extreem geschikt voor de visserij op openbare wateren als kanalen en rivieren. Verre, accurate worpen zijn geen enkel probleem voor deze hengel. Gemaakt van CX1 Micro Pitch carbon, en in een taper gebouwd die zorgt voor de ultieme parabolische actie is de Trabucco Spectrum XTD Dynamic Feeder dé hengel om de strijd aan te gaan met de grootste brasems van het kanaal!

Leverbaar in lengtes van 330 en 360 centimeter met een werpgewicht van 60 gram, en in 390 centimeter met een werpgewicht tot 80 gram zit er altijd het perfecte formaat en werpgewicht bij voor jouw specifieke stek en vistactiek! Met de exclusieve tweepoots SeaGuide SIC geleideogen en het prachtig afgewerkte handvat, gemaakt van een combinatie van Portugees natuurkurk en EVA straalt deze exclusieve serie feederhengels de absolute stijl en klasse uit die je als veeleisend feedervisser van Trabucco gewend bent!

Kom zelf bij jouw lokale Trabucco-dealer ervaren waarom dit dé feederhengel is die niet in jouw assortiment mag ontbreken!

NL
Powered by TranslatePress