Rapture Area Spoon Drone Set

Met deze twee sets, bestaande uit onze inmiddels befaamde Area Spoon Drone serie heb je alle troeven in handen om te jagen op de meest schuwe en sluwe forellen van de vijver! Door hun unieke actie zijn deze lepeltjes perfect geschikt om elk deel van de waterlaag minutieus uit te kammen, en door hun extreem verleidelijke actie weten ze zelfs de meest door de wol geverfde forellen, die het klappen van de zweep kennen toch te foppen! Vis ze traag bij de bodem of juist snel in de toplaag van het viswater, en sta klaar voor keiharde aanbeten van grote forellen!

Uitgevoerd in meerdere vangende kleuren en gewichten, en voorzien van een enkele vlijmscherpe haak zowel met als zonder weerhaak heb je met deze twee sets het perfecte arsenaal bij je om op elke forellenvijver het verschil te maken! En dat is nog niet alles. Want wist je dat je met deze lepeltjes ook perfect op bijvoorbeeld baars, snoekbaars en zeebaars kunt vissen? En dat aan ultralicht materiaal! Zo voegen deze twee sets Area Spoons Drone lepels een extra dimensie toe aan jouw allround-roofvisserij! Veelzijdig, attractief en op meerdere manieren inzetbaar zijn dit wellicht de ultieme kunstaasjes in jouw tacklebox!

Scoor snel jouw Rapture Area Spoon Drone sets bij jouw Rapture dealer, en ervaar de ultieme vangkracht van deze unieke aasjes!

NL
Powered by TranslatePress