Arca Solid Pole Elastic

Op je topelastiek moet je kunnen vertrouwen in het heetst van de strijd! Want juist het elastiek beschermt je dunne hoofdlijn tegen lijnbreuk wanneer een sterke vangst zich meldt. Voorheen had je dan de keuze tussen hol elastiek voor een groot rekvermogen of volle elastiek voor meer weerstand. En dus moest je altijd een compromis sluiten tussen demping en kracht. Met de Arca Solid Pole Elastic is deze keuze niet meer nodig! Want dit elastiek combineert de goede eigenschappen van een hol en een vol elastiek: Meer rekvermogen en toch de maximale weerstand voor de vis, zodat je deze nóg sneller je wil kunt opleggen! 

Verkrijgbaar in diktes van 1.0 tot 2.8 millimeter in verschillende, goed zichtbare kleuren en in een lengte van 5 meter, zodat je met één elastiek twee topsets kunt optuigen afhankelijk van de dikte, gaat dit het enige topelastiek zijn dat je nog nodig gaat hebben in jouw jacht op de sterkste vissen van de vijver! 

Probeer dit perfecte topelastiek nu op jouw favoriete hengel, en verbaas je over het beste van twee werelden. Want kiezen tussen hol en vol is vanaf nu niet meer nodig!

NL
Powered by TranslatePress