Dynatek TK4 Tekno Braid

Tijdens de strijd met de grootste vissen wil je blind kunnen vertrouwen op je lijn, en met onze Dynatek TK4 Tekno Braid heb je dan ook de ultieme gevlochten lijn op je spoel! Extreem sterk in verhouding tot de diameter door een nieuw en geavanceerd productieproces, waarbij door een zeer hoge vezelspanning een uiterst compact geweven lijn ontstaat. En dit heeft legio voordelen!

Niet alleen komen aanbeten nóg harder door, door de minimale elasticiteit van deze lijn, maar ook maakt de gladde structuur verdere en preciezere worpen mogelijk doordat deze lijn door zijn minimale wrijving perfect door de geleideogen van de hengel glijdt! Kortom: deze hightech gevlochten lijn geeft jou als visser alle vertrouwen wanneer de vangst van je leven zich meldt, en meters aan lijn van je spoel af trekt tijdens wéér een vrijwel onstopbare run! Een geruststellende gedachte in het heetst van de strijd!

Dit is dé gevlochten lijn voor de sportvisser die weigert om compromissen te sluiten in het wellicht belangrijkste onderdeel van de hele setup: de lijn. De onschatbare belangrijke link tussen jou en de vis van je leven!

NL
Powered by TranslatePress