XPS Hooks 666 XK

Vaak het ondergeschoven kindje in de montage, maar desondanks zo belangrijk: de juiste haak. Want die moet vlijmscherp zijn, goed inhaken en bestand zijn tegen de krachten die een sterke vis kan ontwikkelen! Met de Trabucco XPS 666 XK serie vishaken kun je erop vertrouwen dat het aan het andere eind van de lijn meer dan goed zit! Gesmeed van de hoogste kwaliteit staal en chemisch geslepen voor de ultieme scherpte is voortaan elke aanbeet raak!

Doordat er op de commercials niet met weerhaken mag worden gevist hebben de technici van Trabucco deze haak zo ontworpen, dat ondanks het ontbreken van een weerhaak de vis tóch goed aan de haak blijft. Hiervoor zorgt de binnenwaarts gerichte haakpunt in combinatie met de speciaal ontwikkelde haakbocht van deze unieke serie karperhaken. Door de extreem sterke draad in combinatie met de zwart nikkel finish zijn deze haken licht, sterk en toch vlijmscherp! Verkrijgbaar in maat 10 tot en met 18 zit er in deze topkwaliteit serie haken altijd het formaat bij dat perfect past bij jouw visserij!

Probeer de Trabucco XPS 666 XK serie vishaken snel uit, en ervaar de scherpte, kracht en veelzijdigheid van deze unieke serie haken voor de witvisserij!

NL
Powered by TranslatePress