Trabucco Supreme STX Match Carp 9006

De ideale karperhengels voor de fanatieke wedstrijdvisser op de commercials, die op zoek is naar een robuuste hengel die toch beschikt over de exact juiste balans en power, en daarnaast een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding eist! Het met satijn afgewerkte handvat ligt perfect in de hand tijdens het vissen en de dril, en door de conisch afgewerkte EVA-doppen in elk deel is hengeldelen insteken een fluitje van een cent geworden! Met zijn zes delen en een eigen gewicht van slechts 580 gram is dit dé perfecte hengel om de strijd met de sterke karpers aan te gaan op jouw favoriete visvijver!

Gebouwd van ijzersterk en superlicht NFT carbon, en met een transportlengte van 1.70 en een diameter van 41 millimeter is deze krachtpatser een onmisbaar onderdeel van het arsenaal van de moderne karpervisser. Standaard voorzien van een omlijnd 4,5 millimeter gat, voorzien van een interne PTFE bush voor de montage van het topelastiek in het topdeel biedt deze hengel de ultieme flexibiliteit en gebruiksgemak! En door de welbekende gedetailleerde afwerking van Trabucco is de Supreme STX Match Carp ook nog eens een lust voor het oog!

Nooit meer misgrijpen aan het water? Bestel dan het totaalpakket, waarbij deze hengel wordt geleverd met een 70 centimeter mini extension en een extra tweedelige topset van 3.60 meter!

Kom hem snel zelf voelen en bewonderen bij uw Trabucco-verdeler!

NL
Powered by TranslatePress