Rapture Stormrider Bluewater zeebaarshengels

Met de Rapture Stormrider Bluewater spinhengels heb je het ultieme wapen in handen voor de populaire visserij op één van onze sterkste rovers: de zeebaars! Gemaakt van exclusief CX-1 High Modulus carbon ligt deze hengel werkelijk als gegoten in handen, klaar om de snoeiharde aanbeten en felle runs van vriend Labrax te pareren! Verkrijgbaar in verschillende lengtes en werpgewichten komt jouw zoektocht naar de perfecte zeebaarshengel met de Rapture Stormrider Bluewater serie tot een abrupt einde: Dit is hem!

Uitgevoerd met een EVA-handgreep, een gevlochten carbon reelhouder en perfect ontworpen SIC geleideogen, die het in de war raken van de lijn voorkomen staat elk onderdeel van deze hengel in dienst van pure snelheid en ultieme gevoeligheid! Door de opengewerkte reelhouder heb je direct contact met de extreem gevoelige blank, waardoor je zelfs het allerflauwste aanbeetje als een stroomstoot doorkrijgt! De absolute wereldtop wanneer het aankomt op de winnende combinatie tussen gevoeligheid en power!  

stormrider bluewater zeebaarshengels

Uitgevoerd in een oogverblindende wit met matte carbon finish is deze hengel naast extreem snel en gevoelig ook nog eens een lust voor het oog! Het zeebaarsseizoen is inmiddels in volle gang, dus kom deze serie tophengels snel ervaren bij jouw Rapture-dealer!

NL
Powered by TranslatePress