Attrafish Paste 500 gram

Al sinds jaar en dag legendarisch op de commercials, en vaker wel dan niet de doorslaggevende factor tussen gefrustreerd zitten blanken en volle leefnetten ter weging aanbieden: de beroemde Attrafish paste serie biedt de enthousiaste commercialvisser het beste aas op de markt! Dit deeg heeft de perfecte textuur om zo lang mogelijk aan de haak te blijven, en toch zijn verleidelijke werk onder water te doen.

In de smaken Hot Spice en Natural geeft de Attrafish Paste serie je het sterkste wapen in de strijd om de zwaar beviste karpers en brasems voor de neus van je tegenstander weg te vangen!  Na uitgebreide testen aan de waterkant zijn na veel wikken en wegen deze twee succesvolle smaken uiteindelijk overgebleven, en dat is beslist niet voor niets… De vangsten aan deze twee smaken laten namelijk niets aan de verbeelding over!

De bereidingswijze kán letterlijk niet simpeler: voeg 0,75 liter water toe aan 500 gram Attrafish Hot Spice Paste (de mix voor de grote vissen!), en meng dit voorzichtig zonder te kneden goed door elkaar. Laat daarna zo’n tien minuten rusten en klaar is je deeg! Wil je nóg meer vangkracht? Gebruik dan 730 milliliter water, en voeg 20 milliliter Attrafish Bait Booster aan het mengwater toe. Dodelijker gaat het niet worden! Voor de Attrafish Natural Paste volstaat slechts 0,5 liter water per 500 gram product. En ook hier werkt een kleine toevoeging van onze Attrafish Bait Booster natuurlijk perfect!

De Attrafish Paste serie is uiteraard verkrijgbaar bij onze geselecteerde wederverkopers.

NL
Powered by TranslatePress