PA Groundbait Attraction

Attrafish PA Paste & Ground Bait Appetizer

Ervaar de power van onze powders: Lok de vis naar jouw stek en dwing ze bijna om te eten! Met de toegevoegde unieke eetlustopwekkers, gecombineerd met smaak- en zoetmakers maakt de Attrafish Powder Attraction Paste & Ground Bait Appetizer het verschil op stevig beviste wateren! Al tijdens de testfase werden we verbaasd door de sterk toegenomen vangsten en de inmiddels bewezen vangkracht van dit unieke product.

Deze vernieuwde receptuur staat garant voor overtuigde aanbeten, kromme hengels en volle leefnetten! Verkrijgbaar in de vangende smaken Hot Spice, Red Fruit, Milky Scopex en Fishy Squid heb je met Attrafish Powder Attraction Paste & Ground Bait Appetizer het ultieme wapen in handen om de vis op je stek te brengen, te houden én te laten azen!

Slechts een klein schepje van deze krachtige powders door je deeg en/of lokvoer zet je meteen op pole position voor de beste vangsten, zelfs op de meest intensief beviste wateren. Makkelijk, snel en effectief; Attrafish Powder Attraction Paste & Ground Bait Appetizer biedt een onderscheidend alternatief voor in de gereedschapskist van de enthousiaste wit- en wedstrijdvisser!

Je vindt de Powder Attraction range uiteraard bij onze geselecteerde retailers.

NL
Powered by TranslatePress