Het seizoen is begonnen – deel 1: brasem met de vaste hengel

Tijdens de winter hebben de vissen op vijvers hun welverdiende rust gekregen. Nu het seizoen en de competities weer terug van start zijn, is het zaak om goed voorbereid op het strijdtoneel te verschijnen.

Tip 1: hengels nog in orde?

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Dit geldt ook voor hengels, denk onder meer aan de verschillende soorten carbon, de manier hoe die om de mal wordt gewikkeld en de harsen die worden gebruikt. Al die nieuwe technologieën en producten ‘daar hangt wel een duur prijskaartje aan’ vraag je jezelf wellicht af. Bij Arca maken we gebruik van hoogwaardig carbon, maar presenteren we je de hengels voor een eerlijke prijs.

Neem bijvoorbeeld de Bream Squad vaste hengels. De hoge kwaliteit high-modulus carbon delen zijn genummerd en bovendien voorzien van handige referentiepunten om het meest uit de actie van de hengel te halen. De delen A en B van de 9,5 en 11,5 meter lange vaste hengels zijn telescopisch. Eigenschappen die je alleen bij hele dure hengels verwacht tegen te komen.

Een prachtige hengel voor een eerlijke prijs.

 

Tip 2: opgeruimd staat netjes

De start van het seizoen is ook het uitgelezen moment om het materiaal te ordenen. Een prachtige hengel of andere kostbare investeringen wil je natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. In het zeer uitgebreide pakket aan tassen en foedralen van Arca vind je altijd wel de juiste oplossing voor jouw materiaal.

 

Stevige tassen en foedralen die je spullen lang goed houden.