Visser houdt grote snoek vast

Mustad Roofvishengels

Wereldberoemd om zijn hoogkwalitatieve vishaken is wellicht minder bekend dat Mustad tevens een mooie range hengels in het assortiment heeft. En bij de ontwikkeling van deze roofvishengels worden exact dezelfde kwaliteitsnormen gehanteerd als bij de haken: want alleen het beste is goed genoeg! Neem bijvoorbeeld de MedMax serie. Gebouwd uit 30-tons IM7 carbon is deze hengel ultralicht, maar biedt deze tóch extreem veel body! Daarnaast is deze hengel voorzien van Fuji geleideogen, een krachtige reelhouder en een stijlvol high-density EVA handvat. En met een prachtige staalblauwe finish wordt ook aan de esthetiek gedacht!

De BassCraft serie kenmerkt zich door zijn unieke LCJ (Longitudinal Carbon Jacket) constructie, die zorgt voor een enorm grotere gevoeligheid, en maar liefst 200% meer sterkte dan conventioneel gebouwde hengels. En dat merk je! Uitgevoerd met Fuji geleideogen, SeaGuide reelhouder en een high-density EVA handvat, waarmee je ook met natte handen volledige grip hebt, en afgewerkt in een stijlvolle zilveren finish heb je hiermee jouw perfecte roofvishengel in handen!

Het absolute werkpaard in deze range is de Vantage Evoq serie: extreem solide uitgevoerd in high-modulus carbon en voorzien van de stevigste Fuji onderdelen is deze hengel méér dan klaar voor de allerzwaartse omstandigheden! Met een zeer snelle actie en stevige ruggengraat leent deze oerdegelijke hengel zich voor veruit de meeste kunstaastechnieken in binnen- en buitenland. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en werpgewichten zit er in de Mustad range altijd een hengel voor jou bij!

Kom ze snel ervaren bij jouw eigen Mustad verdeler!

NL
Powered by TranslatePress