De feederhengels zijn de eerste ter wereld die gebruik maken van een revolutionaire, nieuwe feedertop constructietechniek, waarbij de feedertoppen hol zijn en bij het uiteinde zijn gespliced - het resultaat is een betere werpnauwkeurigheid, een soepelere actie en een waanzinnig gevoelige beetregistratie!

De feederhengels zijn de eerste ter wereld die gebruik maken van een revolutionaire, nieuwe feedertop constructietechniek, waarbij de feedertoppen hol zijn en bij het uiteinde zijn gespliced - het resultaat is een betere werpnauwkeurigheid, een soepelere actie en een waanzinnig gevoelige beetregistratie!

Grenzeloos feedervissen

Middy faalt nooit om indruk te maken met hun hengels en ze blijven de drijvende kracht achter vooruitstrevende ontwikkelingen, zoals ook de nieuw Quartix Zero Limits feederhengels duidelijk maken.

De feederhengels zijn de eerste ter wereld die gebruik maken van een revolutionaire, nieuwe feedertop constructietechniek, waarbij de feedertoppen hol zijn en bij het uiteinde zijn gespliced – het resultaat is een betere werpnauwkeurigheid, een soepelere actie en een waanzinnig gevoelige beetregistratie!

Middy Quartix Zero Limits 11ft Commercial Feeder Rod

Deze feederhengel bezit een Quartix constructie zoals de twee driedelige afstandsmodellen, maar dan toegepast op een tweedelig ontwerp voor het vissen op commercials.

Hoewel deze 11 voet/330 cm lange versie nooit echt gebruikt zal worden voor super verre worpen, geeft de technologie een scherpte aan de worp en de beetregistratie die door de allerbeste sportvissers beslist gewaardeerd zal worden.

Het draait bij deze hengel om nauwkeurigheid, actie en finesse.

De eigenschappen omvatten C-Pulse geleideogen, Spiratech versterkingstechnologie op kritieke stresspunten, evenals een volledig uniek True-Crank handgreepontwerp voor nauwkeurig werpen. Dit is ongetwijfeld een van de beste commercial feederhengels op de markt. Je kunt er lijnen tot 10 lb, met onderlijnen tot 8 lb en de Middy Quartix Zero Limits 11ft Commercial Feeder Rod heeft een werpvermogen tot 60 gram.

Wanneer je een Quartix hengel oppakt, zul je versteld staan van de kwaliteit van het true-cast ontwerp en de constructie. Je krijgt twee hol gesplicete carbon feedertoppen meegeleverd (met een weerstand van 1 oz en 2 oz/28 en 56 gram), plus een ‘super-sense’ glasvezel-in-carbon feedertop van 0,5 oz/14 gram.

Wacht maar eens tot je beet hebt en ziet hoe gevoelig de feedertoppen zijn.

Middy Quartix Zero Limits 12ft Distance Feeder Rod

De hengel is een lange afstand, driedelig, allround ontwerp en het heeft wat Middy noemt in potentie een ‘Zero Limits’ bereik.

Kenmerken voor de 12 voet/360 cm lange uitvoering zijn de C-Pulse geleideogen, de Spiratech versterkingstechnologie op kritieke stresspunten en een uniek True-Crank handgreepontwerp om nauwkeurig te kunnen werpen.

Dit is zonder twijfel een van de beste feederhengels op de markt.

Je kunt er lijnen tot 12 lb, met onderlijnen tot 8 lb en de Middy Quartix Zero Limits 12ft Distance Feeder Rod heeft een werpvermogen van 90 gram.
Met C-Pulse geleideogen.

Deze feederhengel wordt geleverd met in totaal vier feedertoppen.

Middy Quartix Zero Limits 13ft Distance Feeder Rod

Deze 13 voet/390 cm lange feederhengel beschikt over een super lang, krachtig, driedelig ontwerp en het heeft eveneens wat Middy noemt een ‘Zero Limits’ bereik.

Kenmerken zijn de C-Pulse cast assist geleideogen, Spiratech versterkingstechnologie op kritieke stresspunten, evenals een volledig uniek True-Crank handgreepontwerp om nauwkeurig en ver te kunnen werpen.

Dit is zonder twijfel een van de beste feederhengels voor het afstandsvissen op de markt.

Je kunt er lijnen met een trekkracht tot 15 lb, met onderlijnen tot 10 lb, op gebruiken en de Middy Quartix Zero Limits 13ft Distance Feeder Rod heeft een werpvermogen tot 120 gram.
Deze feederhengel wordt eveneens geleverd met in totaal vier feedertoppen.
NL
Powered by TranslatePress