Niet gecategoriseerd

Met Attrafish wordt vissen bijna valsspelen!

Niet uit de witviswereld weg te denken zijn onze beroemde Attrafish aas- en lokvoertoevoegingen. Wellicht nog onbekend voor de Nederlandse wit- en karpervisser, maar onder de Vlaamse vissers al vele jaren een begrip. Met een uitgebreid scala aan toepassingen is er voor elke visser én visserij wel een Attrafish-product voor handen. Door het verleidelijke geurspoor van deze toevoegingen wordt de vis als een magneet naar jouw voerstek gelokt. Zo wordt vissen bijna valsspelen!

Voor de makers van Attrafish staat er slechts één doel kristalhelder voor ogen: het bieden van de ultieme vangkracht, zelfs op druk beviste wateren als visvijvers en commercials. Met het uitgebreide assortiment van Easy Sprays, Boosters, Essential Oils en een range van achttien extreem geconcentreerde poeders uit de Power Attraction serie heb je hiermee het complete arsenaal tot je beschikking om onder alle omstandigheden het verschil te maken!

Bespuit je haakaas, lokvoer of boilie met de Easy Sprays, verkrijgbaar in maar liefst veertien vangende smaken, en ervaar de vangkracht van dit eenvoudig toe te passen product in de praktijk. Verrijk je lokvoer met de in 23 sterke en geconcentreerde smaken verkrijgbare Bait Booster, gebruik enkele druppels van de Essential Oils bij maden, casters of wormen of geef je leem en lokvoer een superkracht met de Power Attraction poeders. Makkelijk, snel en effectief! Met deze bewezen range aan eersteklas toevoegingen is de enige limiet je creativiteit!

De gehele range Attrafish producten is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

NL
Powered by TranslatePress