EEN TOTAAL GAMMA AAS EN LOKAAS VOOR ELKE WITVISFANAAT!

Eurofish kant-en-klaar lokaas werd in 1971 een vaste waarde in het ARCA-gamma. Van meet af aan was Eurofish een succes. Zowel de 1 kg verpakking als het befaamde Week-End Pack (2,5 kg) zijn aan de waterkant echte toppers.
In 2007 werd de verpakking en het gamma volledig vernieuwd. De Eurofish klassiekers die reeds jaar en dag hun waarde bewezen hadden, kregen opnieuw een vaste plaats in het assortiment. Een deel van de bestaande samenstellingen werd qua formule en ingrediënten aangepast aan de allernieuwste lokaastrends. Bovendien werd er een totaal nieuwe reeks lokazen ontwikkeld die volledig afgestemd is op de actuele trends in de brasem- en karpervisserij.

Ook de kanaalvisser en de feederfanaat vinden in het Eurofish assortiment alles wat ze nodig hebben om in alle omstandigheden een perfect lokaas samen te stellen.

Voor de fabricage van Eurofish lokaas worden enkel natuurlijke ingrediënten en lokstoffen van de beste kwaliteit en met een bewezen vangstwaarde gebruikt.

De uitstekende verhouding kwaliteit / prijs is mede een bepalende factor van het aanhoudende succes.

De feedback van onze klanten en van het testteam zorgen ervoor dat Eurofish lokaas steeds up-to-date is en blijft. Vandaar dat, meer dan 40 jaar later, Eurofish nog steeds toonaangevend is inzake aas en lokaas.

De advertentie geeft een duidelijk overzicht van het gamma aas en lokaas dat Eurofish te bieden heeft. Succes verzekerd. Kijk ook eens verder op de site naar onze folders. De folder Eurofish bevat ook een aantal beproefde lokaasrecepten.